BONILIS Blanc Brut Méthode traditionnelle 0,00 € Neturime Kategorija: Putojantis vynas Putojantis baltasis vynas pagamintas tradiciniu metodu Rasti putojantį vyną Provanso vyninių asortimente yra gana tradiciška. Jau daugiau nei 20 m. „Cave de Bonieux” vyndarių kooperatyvas bendradarbiauja su įmone iš Burgundijos, besispecializuojančia kremantų ir kitų putojančių vynų gamyboje. Kooperatyvas siunčia jiems savo baltuosius vynus cisternose ir po 9 mėn. gamybos ir brandinimo gauna savo putojantį vyną jau buteliuose. Skaidrios geltonos spalvos žėrintis vynas, pasipuošęs smulkiais burbuliukais. Gyvybingas, vaisinis aromatas , kuriame dominuoja geltonų ir egzotiškų vaisių (ananasų, ličių) natos. Skonis „apvalus”, subalansuotas. Vynuogė: Ugni Blanc, Clairette Rekomenduojama laikyti: 2 m. Serviravimo temperatūra: 7-8°C Tinka kaip aperityvas. Grynasis kiekis : 0,75 l Alk. 11,5 % tūrio Gamintojas : Cave de Bonnieux, F84480 Bonieux, Prancūzija