Cave du Luberon

e-Parduotuvė

BONILIS Blanc Brut Méthode traditionnelle

0,00 

Neturime

Kategorija:

Putojantis baltasis vynas pagamintas tradiciniu metodu

Rasti putojantį vyną Provanso vyninių asortimente yra gana tradiciška.  Jau daugiau nei  20 m. „Cave de Bonieux“ vyndarių kooperatyvas bendradarbiauja su  įmone iš Burgundijos, besispecializuojančia kremantų ir kitų putojančių vynų gamyboje. Kooperatyvas siunčia jiems savo baltuosius vynus cisternose ir po 9 mėn.  gamybos ir brandinimo gauna savo putojantį vyną jau buteliuose.

Skaidrios geltonos spalvos žėrintis vynas, pasipuošęs smulkiais burbuliukais. Gyvybingas, vaisinis aromatas , kuriame dominuoja geltonų ir egzotiškų vaisių (ananasų, ličių) natos. Skonis „apvalus“, subalansuotas.

Vynuogė: Ugni Blanc, Clairette

Rekomenduojama laikyti: 2 m.

Serviravimo temperatūra: 7-8°C

Tinka kaip aperityvas.

Grynasis kiekis : 0,75 l

Alk. 11,5 % tūrio

Gamintojas : Cave de Bonnieux, F84480 Bonieux, Prancūzija