BONNILIS Rosé Brut Méthode traditionnelle 0,00 € Neturime Kategorija: Putojantis vynas Putojantis rožinis vynas pagamintas tradiciniu metodu Rasti putojantį vyną Provanso vyninių asortimente yra gana tradiciška. Jau daugiau nei 20 m. „Cave de Bonieux” vyndarių kooperatyvas bendradarbiauja su įmone iš Burgundijos, besispecializuojančia kremantų ir kitų putojančių vynų gamyboje. Kooperatyvas siunčia jiems savo baltuosius vynus cisternose ir po 9 mėn. gamybos ir brandinimo gauna savo putojantį vyną jau buteliuose. Ryškios rožinės spalvos vynas, pasipuošęs smulkiais burbuliukais. Gyvybingas, vaisinis aromatas, kuriame dominuoja raudonų vaisių (serbentų) natos. Skonis „apvalus”, subalansuotas su ilgu poskoniu. Vynuogė: Cinsault Rekomenduojama laikyti: 2 m. Serviravimo temperatūra: 7-8°C Tinka kaip aperityvas, su vaisiais, desertais. Grynasis kiekis : 0,75 l Alk. 11,5 % tūrio Gamintojas : Cave de Bonnieux, F84480 Bonieux, Prancūzija